Automotivació vital

Automotivacio Vital
“El que pensem varia la nostra biologia”, això diu Bruce Lipton, biòleg cel·lular nord-americà encarregat del descobriment que els nostres pensaments repercuteixen a les cèl·lules del cos, per tant, si podem arribar a modificar els nostres pensaments, les nostres creences, podem arribar a canviar la nostra vida i la nostra manera de veure les coses.

Aquells pensaments negatius que tens quan vas pel carrer, aquelles preocupacions abans d’adormir-te repercuteixen d’una manera directa en el teu benestar.

Si et dius a tu mateix que no podràs fer una cosa, segurament no podràs fer-la (o et costarà de fer) perquè tu mateix t’estaràs enviant aquest missatge i te l’acabaràs creient (i el teu cervell també) d’una manera inconscient, ja ho deia Henry Ford “Tant si creus que pots com si creus que no pots, tens raó”.

És complicat, sobretot al principi, ordenar al nostre cervell que aturi aquests pensament circulars que tenim al cap i que ens dificulten el nostre benestar; una tècnica que ajuda a exercir la ment en aquest sentit és la meditació, així que detectem un pensament negatiu hem d’aturar-nos, observar el pensament sense jutjar-lo, simplement observar-lo i deixar-lo passar, potser ens pot ajudar concentrar-nos en aquell moment en la nostra respiració, en la manera com estem respirant, sense mirar de modificar-la, simplement parar-li atenció.

Patrícia Ramírez, psicòloga del Betis Balonpié, ho explicar així: “les expectatives condicionen la manera de comportar-se i això és extrapolable a qualsevol faceta de la vida diària. Aquells que pensen que és possible aconseguir un objectiu, inverteixen més esforç en aconseguir-lo“.

{Cites extretes del suplement Es -nº 217- de La Vanguardia}

Anuncis

Comentaris

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s