Anti-procrastinació

Anti-Procrastinació
Ja vam parlar en un post anterior del que era la Procrastinació (L’acció o l’hàbit de postergar activitats o situacions que hauríem d’atendre substituint-les per altres activitats més irrellevants, fàcils i agradables).

Avui us volem donar alguna tècnica que hem provat i ha anat força bé:

  1. Per no procrastinar, haurem de procrastinar una vegada més: Endreça el lloc de treball on estaràs, deixa sobre la taula només allò que necessitis.
  2. Silencia el mòbil.
  3. Si vols, posa’t música de fons, però millor de la que no puguis cantar, Mozart és una bona opció per a l’estudi i la concentració.
  4. Fes una llista dividint la tasca en petits passos (com més petits millor) i ves-los tatxant a mida que els vas realitzant.
  5. Comprometre’t a tu mateix/a que et concentraràs de veritat 5 minuts; està demostrat que el que costa més de realitzar una tasca és començar-la, si ets capaç de comprometre’t en 5 minuts tindràs mig camí fet!
  6. Un cop passada la frontera dels 5 minuts passem a la frontera dels 35 minuts (pots posar-te una alarma), després de 35 minuts pots fer una mini pausa per anar al bany, veure aigua i comprovar el mòbil, si és necessari.

A veure com va, sort, concentració i voluntat!

Anuncis

4 thoughts on “Anti-procrastinació

  1. Jo he provat això de dividir les tasques petites tasques i anar taxant el que ja he fet i va molt bé. Tenir el lloc adequat i ben acondicionat per fer-ho també ajuda molt

Comentaris

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s