Premis

Avui fem una pausa per anunciar que fa uns dies, el blog del Món Paral·lel va atorgar a BricoPsicologies dos premis; aquests premis premien (valgui la redundància) a blogs de menys de 200 visites. GRÀCIES!

I ara ens toca a nosaltres passar el relleu i premiar 5 blogs de menys de 200 seguidors. And the Oscar goes to:

  • Art in a box (El juego del arte): El blog de la Núria, llicenciada en Història de l’art i especialitzada en gestió cultural. Al seu blog podem trobar petits tastets de les novetats artístiques, molt interessant!
  • Lo que sé de mis libros: Blog del Carles, professor de llengua i literatura i editor de Témenos Edicions. El blog, com ell mateix diu, és un espai per guardar la memòria, en aquest cas del que va llegint i de tot el que sap sobre els llibres, que és molt!
  • Sumant capacitats: El blog de l’Anna, una noia de 27 anys que ha dissenyat una tipografia. En el blog l’Anna ens ensenya tot el procés que ha fet per crear la tipografia Anna, així com les darreres entrevistes que li han fet a mitjans de comunicació, tota una revolució!
  • Descobrint el món amb Mowgli: Blog de la Mariona, mare de dos fills. Aquest premi és per donar una empenta al blog que comença sobre els fills, l’educació i la seva aventura personal en el paper de mare.
  • La mirada de Elsa: Blog d’Elsa Punset, filla d’Eduard Punset, en el seu “subblog” (El seu és Inteligencia emocional y social) podem veure els vídeos de la seva secció de Redes, La mirada de Elsa. Interessantíssim! Encara que creiem que deu tenir més de 200 seguidors al dia, ens fa gràcia premiar-lo.
Anuncis

2 thoughts on “Premis

Comentaris

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s