Caminar a la ciutat

Caminar_Ciutat
A vegades, caminar pels carrers d’una ciutat pot arribar a generar un cert estrès, una certa irritació; hi ha dies que dóna la sensació que tothom vol passar precisament per on vas tu i has d’anar esquivant vianants.

Teresa Baró* ens parla precisament d’això, de la densitat de gent, de les aglomeracions, en com, caminant per la ciutat el nostre espai personal es veu amenaçat una vegada rere l’altra, el que produeix la sensació d’estrès que comentàvem, ens hem de “defensar” contínuament del nostre entorn; hem de mirar de caminar amb el pas ferm, defensant el nostre espai, i això, realment, pot arribar a generar un gran cansament.

Tot i així, és també un bon exercici per augmentar la nostra confiança; pensa bé si quan vas pel carrer ets sempre el que t’apartes, el que desvies el teu recorregut. Si és així, proposa’t caminar sense desviar-te, fes que siguin els altres els que s’hagin de desviar del seu camí (deixant passar aquella gent que no té tanta mobilitat, òbviament), camina amb seguretat i decisió i comprovaràs que de mica en mica l’aniràs adquirint.

* “La gran guía del lenguaje no verbalTeresa Baró. Paidós Divulgación

Comentaris

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s